Drømmen om New York

Vi skal på bryllupsreise! Til New York, faktisk. 

Å, som vi gleder oss! Vi har aldri vært i U.S.A, men likevel elsker vi New York. Byen, menneskene, livet og stemningen man ser på film er jo nok til å ville flytte dit for alltid. Samtidig har vi flere i nærmeste familie som har vært der opptil flere ganger, og som alltid har historier fra New York som vi drømmer oss bort i.

Da det var på tide for oss å bestemme hvor vi skulle dra, var det aldri noen tvil, selv om Han lider av sterkt fremskreden flyskrekk.


Se på det vidunderet der, da! 

Så er vi jo begge matvrak, selv om det på reise krever litt ekstra planlegging for oss da Hun lider av Cøliaki. Da er det godt å vite at det finnes et KART over spisesteder i New York som tilbyr glutenfri mat. Litt planlegging, så burde ting gå veldig bra. 


Mmm, pizza! 

Vi har fått høre at vi ikke kan dra til New York uten å besøke Brooklyn, så det er absolutt med i planene. Et ønske fra Hun er å gå til fots over denne broen: 


 Vakre saker, der altså. 


Vi ønsker å bo i nærheten av dette stedet, men lurer også litt på Brooklyn. Hotell i New York er forresten svinedyre greier. Vi har kikket litt på Airbnb og synes det virker både spennende og billigere enn hotell. Tenk å bo en uke slik som de lokale gjør! 


Så var det denne mannen! Han er en svoren Springsteen-fan, og har et sterkt ønske om å ha en dag i New Jersey der vi følger i Springsteens fotspor. Fantastiske Hun har sagt ja til dette - mot at Hun får en full dag med shopping, selvsagt. Han synes ikke det gjør noe å shoppe litt, så da er dealen i boks. Spingsteen har forresten ingen turnéplaner i tiden vi er der, så drømmen om å få se han lever :-D

Det er fortsatt gode 5 måneder til vi skal dra, men forberedelsene er i gang, og vi gleder oss som noen småunger. 

 

Hva er ditt beste New York-tips? Hva MÅ vi se i løpet av uken vi har til rådighet? Vi takker og bukker for dine råd! 

 

- Han og Hun


 

 

 

12 kommentarer

Karianne

01.09.2015 kl.22:31

Å! Så Heldige dere er ! :) Har aldri hvert der, men har et stort ønske om å dra dit!

Ole Christian

01.09.2015 kl.22:32

Så moro! Håper dere får en heidundrende bryllupsreise! Drømmer om å besøke New York selv, mulig jeg reiser en tur til neste år for å besøke en bekjent som holder til i Brooklyn :)

Hvis du/dere er fan av Sex and the City, så må dere besøke trappen til Carrie, har også hørt at Magnolia Bakery er verdt et besøk :)

hanoghun

01.09.2015 kl.22:32

Karianne: Ja, vi gleder oss masse. Vi fikk reisegavekort til flyturen for oss begge i bryllupsgave, så det gjorde det veldig mye enklere å få bestilt :)

hanoghun

01.09.2015 kl.22:35

Ole Christian: Hun er absolutt en fan av Sex and the City (Hun har alt som er å oppdrive av DVD-boks og film). Hun nevnte faktisk trappen til Carrie her om dagen! Hehe. Den skal vi få med oss! Takk :)

Benedikte Dahle

01.09.2015 kl.22:53

Kos dere masse! Har aldri vært i USA så er litt misunnelig:p

hanoghun

01.09.2015 kl.22:56

Benedikte Dahle: Tusen takk :) Vi gleder oss masse. Det er aldri for sent, vettu :)

Frida Emilie Lie

01.09.2015 kl.23:07

Kos dere masse! Har selv aldri vært der, men er en stor drøm!

hanoghun

01.09.2015 kl.23:13

Frida Emilie Lie: Tusen takk :-)

odamee

02.09.2015 kl.02:31

Åh, det hørtes skikkelig koselig ut! Morsomt hvordan man blir forelsket i steder man aldri har vært før :)

hanoghun

02.09.2015 kl.07:23

odamee: Ja, dette blir bra :-)

sandra

02.09.2015 kl.16:49

NY er fantastisk, Soho området er også ett veldig koselig sted å besøke. Masse søte kafeer og shopping steder o.s.v Kos dere på tur :D

hanoghun

02.09.2015 kl.17:57

sandra: Soho skal vi sjekke ut. Tusen takk for tips :-)

Skriv en ny kommentar

hanoghun

hanoghun

30, Re

En blogg om DIY-prosjekter og mye mer av Han og Hun.

Kategorier

Arkiv

hits